Recensământul Populației și Locuințelor – RPL 2021

De Luni, 14 martie 2022, a început autorecenzarea, prima etapă de colectare a datelor de la populație pentru Recensământul Populației și Locuințelor (RPL 2021) care presupune, în premieră pentru România, două aspecte: – autorecenzarea online; – autorecenzarea online asistată (ARA), pentru îndrumarea persoanelor cu abilități digitale mai reduse. Toate persoanele care se autorecenzează trebuie să completeze chestionarul în funcție de situația avută la momentul de referință al recensământului care este la ora 00:00 din ziua de 1 decembrie 2021.

Autorecenzarea online – asistată se face în perioada: 14 martie – 15 mai LA SEDIUL PRIMĂRIEI COMUNEI NADRAG pe tabletele recenzorilor ARA, fie de pe propriile dispozitive electronice, cu sprijinul unui recenzor. Pot fi recenzate toate persoanele de pe raza localitatilor Nadrag si Crivina care au domiciliul stabil in Comuna Nadrag, cu Cartea de Identitate, respectiv certificatele de nastere, in cazul copiilor.

Pentru informații detaliate privind desfășurarea RPL 2021 vă rugăm să consultați www.recensamantromania.ro (site pe care se găsește PLATFORMA DE AUTORECENZARE), si la sediul Primariei Nadrag.